• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkéntes segítő csapatunk is segített élelmet gyűjteni

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Önkéntes segítő csapatunk is segített élelmet gyűjteni
    A(z) Önkéntes segítő csapatunk is segített élelmet gyűjteni című képet 2596 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata Adományosztás, élelmiszercsomagok összeállítása Dzsekit támogattuk Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek 300 pár cipőt vittünk rászoruló közösségnek, Ózdra Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! III. Szegedi Védõnõi Napok a MÁTRIX Alapítvány támogatásával Önkéntes csapat Gyermekeket támogattunk Adomány a dm-drogeriemarkt -tól, köszönjük Előadás gyermekeknek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek