adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkéntes segítő csapatunk is segített élelmet gyűjteni

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Önkéntes segítő csapatunk is segített élelmet gyűjteni
    A(z) Önkéntes segítő csapatunk is segített élelmet gyűjteni című képet 2440 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Karácsonyfát osztottunk rászoruló családoknak és közösségeknek A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :) SZIN 2015, Csodafalu, táborozó gyerekekkel Ezer jótékonysági Mikulás csomag készítés Mikulás csomagok osztása Önkéntesül(l)és - Segítség az Egészségvédelmi Héten Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ Ajándékosztás Ruha és cipő adomány rászorulóknak Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás Ebédeltetés a Csodafaluban, SZIN 2015
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek