• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix Mikulás - évente ezernél több rászoruló gyermeket ajándékozunk meg!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix Mikulás - évente ezernél több rászoruló gyermeket ajándékozunk meg!
    A(z) Mátrix Mikulás - évente ezernél több rászoruló gyermeket ajándékozunk meg! című képet 4195 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Segítő adomány, települések támogatása 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz Ruha, cipõ, használati tárgyak rászorulóknak! Adományosztás, település támogatás Fogkrémet és fogkefét kaptak rászorulók Méz, csiperke gomba osztás Élelmiszercsomag a Dudás családnak SZIN 2013 Önkéntes Arcok Összedõlt ház Felsõzsolcán Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak Adományosztás, élelmiszercsomagok összeállítása Szedeák kosárlabdások adományoztak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek