• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix Mikulás - évente ezernél több rászoruló gyermeket ajándékozunk meg!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix Mikulás - évente ezernél több rászoruló gyermeket ajándékozunk meg!
    A(z) Mátrix Mikulás - évente ezernél több rászoruló gyermeket ajándékozunk meg! című képet 4026 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kórházak mesekönyv támogatása Élelmiszer csomag osztás - több az igénylő, mint a csomag Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását Kórháztámogatás, mesedoktorok Mátrix jótékonysági csapat Kórháztámogatás Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrixtól Élelmiszer és vitamin adományok Beteg gyermekek támogatása, mesedoktorok A Mátrixos krampusz is keményen dolgozik Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek