adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól
    A(z) Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól című képet 6469 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) Adó egy százalék támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot Adomány a dm-drogeriemarkt -tól, köszönjük Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :) Ezrek számára juttatunk ajándékot az adventi idõszakban is Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon Vízosztás Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt Települések támogatása, vitaminosztás 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz Mátrix Mikulás - évente ezernél több rászoruló gyermeket ajándékozunk meg!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek