bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól
    A(z) Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól című képet 6929 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix - Karitáció - Orpheus ajándék sorsolás Rászorulók élelmezését segítettük - harc az éhezés ellen Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program Centerke - sokan a ruhaválogatóból öltözködnek! Szegénység elleni küzdelem Számítógép átadás (Számítógép Álom 2012) Lencsét gyűjtöttünk meleg étel osztáshoz Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára A MÁTRIX a Gyermekek megmentéséért... Ajándék csomagok, adomány gyerekeknek Számítógép adomány Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek