2021.06.20. - Rafael
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Bohócdoktorok adó 1%

Részese lehet a gyermekmentő bohócdoktorok támogató programjának segítőként, adó egy százalék felajánlással. Adóbevalláskor, május 20-ig az eSzja rendszerben 3 perc alatt beküldheti adóbevallásához tartozó adó 1% felajánló űrlapot.

Adó 1% gyermekmentésre

A gyermekmentő, egészségvédelmi, szociális segítő tevékenységünk támogatásával életeket ment! Betegeket, elesetteket, bajban lévőket, halmozottan rászorulókat támogató közhasznú szervezet ha kell nagybeteg picik gyógyításában segédkezik, élelmiszert oszt, eszközöket adományoz, táborozókat támogat, faültetést vezet, ifjúsági klubokat üzemeltet, tehetségeket pártol. Az alapítvány fontos tevékenysége segíteni a társadalom fenntartható fejlődését, a családok boldogulását, a környezetünk védelmét, az egészségessé válást, a gyógyulást.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány becses támogatói, partnerei

A Mátrix Közhasznú Alapítvány 2003 óta évi tízezernél többször segít. A gyermekmentő, egészségvédelmi, szociális, kulturális tevékenységünk támogatásával segítőink részt vesznek az olykor életmentő tevékenységekben. Betegeket, elesetteket, bajban lévőket, halmozottan rászorulókat támogató csapatunk ha kell beteg gyerekek gyógyításában segédkezik, élelmiszert oszt, eszközöket adományoz, táborozókat támogat, élményt teremt, ifjúságot segít, tehetségeket támogat, bohócdoktor vizitet tart , vagy éppen mesedoktorkodik. Az alapítvány normatív támogatástól mentes, fontos feladatokat old meg. Minden segítő - támogató felajánlását köszönettel fogadunk.

Köszönjük EPAM Systems - Számítógép Álom

A Mátrix Közhasznú Alapítvány által 2004 óta sikeres Számítógép Álom adományozási programot az EPAM Systems Kft. 50 számítógép konfigurációval segítette. Az számítógép adományozási program révén a Mátrix olyan jó tanuló kisgyermekeket segít, akik számára egy számítógép megszerzése nem lenne lehetséges. Az informatikai eszközök a digitális oktatás mellett a felzárkóztatást segíti, a program célja a számítógépek révén az esélyegyenlőség támogatása. Hálásan köszönjük a hardver támogatást, a komplett számítógépeket kisgyermekek kapják meg.

Napi testmozgással-és lelki gyakorlatokkal csökkenthető a bezártságtól kialakuló rossz közérzet

Gyerekeket, felnőtteket, fiatalokat - öregeket is megterhel a bezártság, a megváltozott napirend, a munkakörülmények sokkos helyzete, az anyagi helyzettel kapcsolatos gondok, a digitális oktatás, a koronavírus terjedésétől való állandó félelem, a távolságtartás, a napi teendőkkel kapcsolatos korlátok, és minden, ami a 2020. év első felére jellemző. Testmozgással-és lelki gyakorlatokkal csökkenthető a bezártságtól kialakuló rossz közérzet. A Mátrix Közhasznú Alapítvány mindenkit nyugodtságra, higgadtságra buzdít. Ám ebben az időszakban se engedjük el magunkat, hiszen a siker a kezünkben van.

Munkatársat keresünk

Örökmozgó, szorgalmas kollégát keres alapítványunk pályázatíró, marketinges, programszervező és egyéb kapcsolódó feladatokra. Megnövekedett feladataink ellátásához 2 fő munkatársat keresünk. A Mátrix Közhasznú Alapítvány Magyarországon az egyik jelentős jótékonysági, szociális-egészségvédelmi, kulturális közhasznú alapítvány. Szerteágazó és fontos (egyre bővülő és sokasodó) programjaihoz a szervezet olyan finanszírozási formákat keres, amelyek hosszú távon segítik a jó célok érdekében folyó működést. Új munkatársunk a szegedi irodánkban végzendő tevékenységével ennek sikerét segíti elő.

Homlokpuszi valójában

Kaptál valakitől már homlokpuszit? Gondoltál arra, hogy milyen jelentősége lehet, és mennyire romantikus ez a puszi? Tudod mi a jelentősége a homlokpuszinak? Jól gondold meg, hogy kinek adsz ilyet! Sokszor lehet látni friss esküvői képeken, amin a menyasszony homlokon puszilja a vőlegényt, vagy fordítva. Bár kissé furán mutat egy szerelmes képen a homlokpuszi, de sok mindenről árulkodik is. Ha valaki homlokon csókol, olyan, mintha a harmadik szemed csókolta volna meg, éppen ezért ez egy igen különleges kapcsolat jele. Most megtudhatod, hogy milyen jelentősége is van tulajdonképp a homlokpuszinak.

Étel adomány: rászorulók támogatása, szeretetláda, étel adomány

Ne dobd a szemétbe: egy megmaradt fél adag főtt étel valakinek a túlélést jelentheti. Egy szikkadt zsömle valakinek már szemét, másnak pedig a reggelit jelenti. Ünnepek idején dőzsöl a lakosság, ilyenkor különösen nagy az élelmiszerpazarlás, de kis odafigyeléssel ez megelőzhető, sőt, rengeteg rászoruló asztalára varázsolhatunk reggelit, ebédet és vacsorát. Látogassuk meg a rászoruló szomszédokat, kopogjunk be hozzájuk bátran. Adjuk oda szeretettel azt az ételt, ami nekik még jól jön. Szeretetláda a nagyvárosokban segíti a rászorulókat, de egyre többet hallani visszaélésekről. Figyeljünk oda, mert dézsmálják a szeretet ládákat.

Para - bizonyítvány sokk

Év végén sok kisgyermek retteg, hogy mit fognak szólni az iskolai bizonyítványhoz a szülők... A gyermekeltűnések szezonja az év végi bizonyítványosztás ideje. Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány elnöke óvva int minden szülőt attól, hogy aránytalanul komolyan vegye az év végi tanulmányi eredményeket, hiszen a gyermekek lelki és fizikai egészségénél nincs fontosabb. Jobb megelőzni azt, hogy egy - egy gyermek ijedtségében világnak szaladjon, hiszen még arra is van esély, hogy soha többé nem kerül haza.

Jól bevált módszerek a hisztihelyzetekre

A hiszti az első helyezett a modern szülők „nevelési parák” listáján. Az agykutatás és a gyermekpszichológia eredményeinek köszönhetően árnyaltabban látjuk ezeket a dühkitöréseket, mint pár évvel ezelőtt: természetes és szükséges mérföldkőnek a gyermek fejlődésében, így igyekszünk empátiával kezelni. Az új Gyereklélek magazin 25 megoldást kínál nekünk, ezekből szemezgetünk néhányat, és megkérdeztük Peller Mariannt is, ő mit csinál „vészhelyzetben”. (Tippek a Gyereklélek magazinból, melyek hasznos segítőtársunk lehetnek a hiszti idejére).

bohócdoktor vizit szja 1%