adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ezer Mikulás csomag készült a nélkülözõ gyerekeknek!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ezer Mikulás csomag készült a nélkülözõ gyerekeknek!
    A(z) Ezer Mikulás csomag készült a nélkülözõ gyerekeknek! című képet 10042 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott) Számítógép adomány az üdvhadseregnek SZIN 2015, Csodafalu, zenejáték óra Kamerákat adtunk a D2 ifjúsági fejlesztő klubnak Ajándék gyerekeknek A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Élelmiszergyűjtés, adományosztás Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata Élelmiszerosztást tartottunk, nagy volt az érdeklődés Mátrix Közhasznú Alapítvány - Mesedoktorok Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! Önkéntesül(l)és - Játékpark a gyerekeknek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek