• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja
    A(z) A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja című képet 4077 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép Játék és ajándék a Mátrix és a Karitáció alapítványoktól A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! SZIN 2015, Csodafalu, táborozó gyerekekkel Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük Dia anyukájával - Gyógyulj dia! Nyomtató adomány Csodafalus gyerekek csoportja a Szegedi Ifjúsági Napokon Egy - egy adományosztáskor ilyen az utcakép Mátrix - Karitáció - Orpheus ajándék sorsolás Kamerákat adtunk a D2 ifjúsági fejlesztő klubnak Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek