bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja
    A(z) A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja című képet 4275 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Élelmiszerosztás, karácsonyi csomagok Számítógép átadás (Számítógép Álom 2012) Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához Könyvadományok Decathlon, szeretetcsoki csapat Ezer jótékonysági Mikulás csomag készítés Élelmiszereket gyűjtöttünk adománycsomagokba Önkéntesül(l)és - Önkéntes csapatunk Adományosztás intézményeknek, könyvtáraknak Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén!
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek