• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja
    A(z) A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja című képet 3955 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :) és a másik része Adományt adtunk családosokat segítő csoportnak Öcsödre III. Szegedi Védõnõi Napok a MÁTRIX Alapítvány támogatásával Jótékonysági zsíros kenyér és tea osztás Ruha adomány Nyomtató adomány Számítógép Álom Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat Élelmiszersegély - Mátrix Önkéntes Csapat Mikulásunk tiszteletére az ózdi gyerekek által szervezett előadás Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek