• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja
    A(z) A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja című képet 3865 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott Hosszú sorok az élelmiszerosztáson Babaágy adomány, családtámogatás Mikulás segítők Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában Évente gyerekek ezreit segíti és támogatja Élelmiszerosztást tartottunk, nagy volt az érdeklődés Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Fulókércsen járt a MÁTRIX Mikulás csapat Önkéntes segítők Közösségi játék - Önkéntesül(l)és 2014. programon Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrix Alapítványtól
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek