bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » TV adomány - a rászoruló fiatalok támogatása is folyamatos

matrix  felhasználónk feltöltése.
    TV adomány - a rászoruló fiatalok támogatása is folyamatos
    A(z) TV adomány - a rászoruló fiatalok támogatása is folyamatos című képet 6979 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Lakossági adomány érkezett a Centerkébe Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak Önkéntesül(l)és - Kézműveskedjünk együtt! Takaró, pokróc adomány Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem Önkéntesül(l)és - Segítség az Egészségvédelmi Héten Mikulásunk tiszteletére az ózdi gyerekek által szervezett előadás Ezer jótékonysági Mikulás csomag készítés Védõnõi napok 2010. Mesekönyv csomag, mesedoktorok
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek