• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott)
    A(z) Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott) című képet 5365 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget Élelmiszercsomag osztás rászorulóknak Lakossági adomány érkezett a Centerkébe Ibolya és Mazsolkáék a mesekastélyban :) Városi gyerekek a paraszt-gazdaságban - parasztebéddel Adományosztás a Centerkében a Családsegítők számára Élelmiszerosztós alapítványi önkéntes csapat Ajándékosztás, Mikulás Élelmiszercsomag adományok Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban Kórházi támogatások Ajándékosztás - Mikuláscsomag ezer gyermeknek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek