• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott)
    A(z) Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott) című képet 4652 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix Közhasznú Alapítvány - Mesedoktorok Települések támogatása, vitaminosztás Ajándékosztás - Mikuláscsomag ezer gyermeknek Fedél nélküliek támogatása, takaróosztás Mesekönyv adomány gyermekkórház támogatás A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni! Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-) Ajándékosztás, Mikulás Ugrálóvár a Csodafaluban SZIN 2015, Csodafalu, zenejáték óra A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak Közös torna a Csodafaluban, SZIN 2015
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek