adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott)
    A(z) Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott) című képet 4803 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix Mikulás - évente ezernél több rászoruló gyermeket ajándékozunk meg! A beteg kislányom Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk Takaró adomány a Golgota Teológiai Főiskolától Szeretetcsomag adományok Zöldség, gyümölcs, tartós élelmiszer osztás Élelmiszer csomag osztás Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak Adományozó Mátrix Csapat A Mátrix Alapítvány adománya a Mikulás Gyárba Támogatás nagycsaládosoknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek