• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott)
    A(z) Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott) című képet 4996 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrixos gyümölcs és zöldségosztás! Mátrix Alapítvány - Mesedoktor Csapat adventi jótékonykodása Megetettük a gyerekeket :) Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében Adományosztás Mátrix Önkéntes Angyalok :) A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! Számítógépeket adott a Mátrix a Nagycsaládosoknak Centerke osztó központ - ruhaosztás rászorulóknak Mesekönyv adomány gyermekkórház támogatás Kígyózó sorok a Mátrixos ajándékcsomagokért
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek