• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott)
    A(z) Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott) című képet 5218 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszercsomagokat postáztunk Számítógép Álom 2012: én is kaptam gépet a Mátrix Alapítványtól Mesedoktor: magzat, gyermek és felnőtt terápia Gyümölcs adomány, családtámogatás A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak Élelmiszer csomag osztás Cipőosztás a Centerkében Szegénység elleni küzdelmünk - élelmezést támogatunk! Családok támogatása Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! Élelmiszer osztás, gyermekétkeztetés Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek