• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott)
    A(z) Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott) című képet 4905 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot Csomagosztás Szemétszedés és gyümölcsosztás :) Ruhaosztás a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozó Központjában A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott Jótékonysági Karácsonyi Ajándékbazár ajándékválogató Citerát kapott Renátó Egy - egy adományosztáskor ilyen az utcakép Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :) Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai Gyermekétkeztetés a Csodafaluban Gyümölcsosztás, családtámogatás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek