• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix Közhasznú Alapítvány Sterilszoba - Sterilház

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix Közhasznú Alapítvány Sterilszoba - Sterilház
    A(z) Mátrix Közhasznú Alapítvány Sterilszoba - Sterilház című képet 4446 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermeknapi adomány nélkülöző gyerekeknek Mátrixos ajándékcsomagok gyermekprogram résztvevőinek támogatására Könyvadomány Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára Élelmiszer osztás Dia agysorvadással küszködik, támogatjuk Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen Éhség ellen zsíros kenyér: étkeztetés jótékonysági rendezvényen Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól A Mátrix Alapítvány adománya a Mikulás Gyárba Élelmiszerosztás, pillanatkép Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek