• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix Közhasznú Alapítvány Sterilszoba - Sterilház

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix Közhasznú Alapítvány Sterilszoba - Sterilház
    A(z) Mátrix Közhasznú Alapítvány Sterilszoba - Sterilház című képet 4668 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába Fedél nélküliek támogatása, takaróosztás Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! Mesedoktorok a Mikulás idején sem tétlenkedtek Ruha, cipő a Mátrix Adományozó Központjából Családi sportprogram Adó 1% felajánlásoddal ÉLETET mentesz! Önkéntes csapat, élelmiszer adományok Játék és támogatás gyerekeknek Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott) Egy szobányi ruha adományt vitt a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Adományosztó csapat
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek