adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :)
    A(z) Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :) című képet 4859 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Fedél nélküliek támogatása, takaróosztás Idősek adventi támogatása Adomány osztás Mikulás az óvodásoknál - évente ezernyi élmény gyerekeknek Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba Szemléletformálás Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól Nagykovácsi Kispatak Óvoda adománya Arcot festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva! Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntes gyémántjaink Mátrix (WARC2) képalkotást tanító asztal
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek