bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :)
    A(z) Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :) című képet 5182 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adomány csomag Adomány szállítmány Ózdi rászorulóknak Mosógép és centrifuga került a rászorulókhoz! Arcot festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak Ruha, cipő a Mátrix Adományozó Központjából Gyermekek és családok támogatása Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) Dia anyukájával - Gyógyulj dia! Számítógépeket adott a Mátrix a Nagycsaládosoknak Gyümölcs adományok
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek