• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :)
    A(z) Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :) című képet 4939 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Játék és ajándék a Mátrix és a Karitáció alapítványoktól Nagycsaládos anyuka kapott élelmiszer csomagot Kórházi mesedoktor vizit Gyerekekkel az élményprogramon Számítógépeket adott a Mátrix a Nagycsaládosoknak Centerke Adományozó Központ Könyv Nap Kórháztámogatás Gyümölcsosztás, élelemosztás családtámogatás Fedél nélküliek támogatása, takaróosztás Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek