• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság
    A(z) Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság című képet 1267 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Jótékonysági kupakgyűjtést támogattunk, a segítőknek hálás köszönet! Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába Élelmiszereket gyűjtöttünk adománycsomagokba Önkéntesül(l)és - Mosoly Gyógyító és élményteremtő munkánk folyamatos Adományt kapott a Mikulás, melyet a gyerekeknek vitt tovább Kamilla Dia agysorvadással küszködik, támogatjuk A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot! Vitaminosztás, településtámogatás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek