• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság
    A(z) Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság című képet 2401 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :) Adomány csomagok Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Gyermekétkeztetési programokat támogatunk Nyomorban élõk számára adományoztunk Ruha adományok, adományosztás nélkülözőknek Segítő adomány nélkülözőknek Gyümölcsosztás a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány városszépítõ programján Nélkülöző gyermekeket támogatunk Centerke - sokan a ruhaválogatóból öltözködnek! Ruha és játék adomány az Euro ONE -tól Mesedoktorkodás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek