• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság
    A(z) Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság című képet 2478 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Az agysorvadásos Gazsó Dia és családja is a Mátrix támogatottjai között Jótékonysági élelmiszerprogram A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni! Mesedoktor: magzat, gyermek és felnőtt terápia Vitaminosztás, támogatás Csapatunk - Élelmiszerbank 2014-es gyűjtés Egy rendezvények Király Viktorral Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni! Adományosztáson Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére Ruha és cipő adomány rászorulóknak A Karitáció adománya a Centerke támogatottjai részére
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek