adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A szõrme ellenes kampányban partnerünk volt az ORPHEUS Állatvédõ Egyesület

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A szõrme ellenes kampányban partnerünk volt az ORPHEUS Állatvédõ Egyesület
    A(z) A szõrme ellenes kampányban partnerünk volt az ORPHEUS Állatvédõ Egyesület című képet 4401 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Sziget 2015 - ÉlőBolygó flashmob és rekord Gyümölcsosztás a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány városszépítõ programján A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott Fulókércsre vittünk adományt (ruhát, cipõt, játékokat) Élelmiszerosztást tartottunk nélkülözőknek Fulókércsen járt a MÁTRIX Mikulás csapat Önkéntes csapat Ruha adomány Téli és tavaszi ruhacsomagokat készítettünk rászorulóknak Mátrix (WARC2) képalkotást tanító asztal Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához Mizo ajándékok a Csodafalu gyerektábor lakóinak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek