• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A szõrme ellenes kampányban partnerünk volt az ORPHEUS Állatvédõ Egyesület

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A szõrme ellenes kampányban partnerünk volt az ORPHEUS Állatvédõ Egyesület
    A(z) A szõrme ellenes kampányban partnerünk volt az ORPHEUS Állatvédõ Egyesület című képet 4675 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adomány könyvek - együtt gyűjtöttük! Véradó állomáson önkéntesen adtuk vérünket! Takaró, pokróc adomány Egy szobányi ruha adományt vitt a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Ruha, és élelmiszerszállítmány érkezett a Sajó vidékére Kórháztámogatás Mátrixos Zöld nap óvodákban Mesedoktorok jótékonykodtak a könyvtárban Vidámított kórteremben a nagybeteg picikkel Az agysorvadásos Gazsó Dia és családja is a Mátrix támogatottjai között Adomány válogatás a Centerkében Mátrix Önkéntes Csapat - élelmiszerosztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek