adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni!
    A(z) A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni! című képet 4669 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Szemétszedés és gyümölcsosztás :) Családtámogatás, élelmiszerosztás Zöldség, gyümölcs, tartós élelmiszer osztás Alapítványunk támogatja a Karitációs Bohócdokik betegségelûzõ csapatát Támogattuk a nehéz helyzetbe került Józsit és testvérét Jó kedvedet el ne hagyd! Adomány nagycsaládosoknak Nyomorban élõk számára adományoztunk A kicsik ünnepi hangulatban várták a MÁTRIX Mikulást Jótékonysági Karácsonyi Ajándékbazár ajándékválogató Szülés előtt álló anyuka számára juttattunk komplett bababútort Kórházak mesekönyv támogatása
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek