• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni!
    A(z) A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni! című képet 4885 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A Mátrixos krampusz is keményen dolgozik Ruha, cipő a Mátrix Adományozó Központjából SZIN 2015, Szegedi Ifjúsági Napok, Csodafalu Magyar Vöröskereszt, Mikulásgyár támogatása Vitaminosztás Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem Egy szobányi ruha adományt vitt a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Gyermekétkeztetési programokat támogatunk A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Mikulás segítők
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek