• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni!
    A(z) A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni! című képet 4832 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Téli és tavaszi ruhacsomagokat készítettünk rászorulóknak Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :) Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt Karácsonyi csomagok WARC2 tábor pillanatkép - termésbõl alkotás Mátrix Közhasznú Alapítvány - Mesedoktorok Mesedoktor: magzat, gyermek és felnőtt terápia Ruha leadás a Centerke Adományozó Központba Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban Szülés előtt álló anyuka számára juttattunk komplett bababútort Mátrixos leves - az éhezés elleni küzdelem fontos! Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek