• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni!
    A(z) A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni! című képet 4775 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Takaró adomány a Golgota Teológiai Főiskolától Gomba, zöldség, gyümölcs osztás Szeretetcsomag adományok Gyermekkórházak támogatása Ételosztás, családok támogatása Élelem osztás, élelmiszer támogatás Könyvadomány Gyógyító és élményteremtő munkánk folyamatos Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert Könyvadományt vittünk intézmények részére A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! Nélkülöző gyermekeket támogatunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek