adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Terecske és Ózd környékén is támogattuk a rászorulókat

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Terecske és Ózd környékén is támogattuk a rászorulókat
    A(z) Terecske és Ózd környékén is támogattuk a rászorulókat című képet 7645 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Jótékonysági zsíros kenyér és tea osztás Élelmiszer osztás, gyermekétkeztetés Gyümölcsosztás, cseresznyeosztás Adománycsomagok segítő szervezeteknek WARC2 - rongyokból portéka (táska) Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva! Adományt kapott a Centerke Szegénység elleni küzdelmünk - élelmezést támogatunk! Adomány könyvek - együtt gyűjtöttük! Ibolya és Mazsolkáék a mesekastélyban :) Véradáson az Önkéntesül(l)és Csapata Rászorulók élelmezését segítettük - harc az éhezés ellen
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek