bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Terecske és Ózd környékén is támogattuk a rászorulókat

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Terecske és Ózd környékén is támogattuk a rászorulókat
    A(z) Terecske és Ózd környékén is támogattuk a rászorulókat című képet 8178 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! Családok támogatása Imike támogatása Számítógép Álom 2012: én is kaptam gépet a Mátrix Alapítványtól Családoknak küldtünk karácsonyi csomagot Idősek adventi támogatása Kedvezményesen kaptunk írószereket, irodaszereket Mátrixos szépkorú, szorgos és segítő önkéntesek III. Szegedi Védõnõi Napok a MÁTRIX Alapítvány támogatásával Karácsonyi ajándék adományok Számítógép Álom Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek