• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál
    A(z) Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál című képet 6454 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kedvezményesen kaptunk írószereket, irodaszereket Az agysorvadásos Gazsó Dia és családja is a Mátrix támogatottjai között Gyermekruha adomány Gyermek újraélesztésen Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak IPA HU-SSR: WARC2: kézmûves alkotó mûhely Mikulás az óvodásoknál - évente ezernyi élmény gyerekeknek Adományozás a Centerkébe Családosok támogatása tartós élelmiszerrel Könyvek jutalmazáshoz Jótékonysági zsíros kenyér és tea osztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek