• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál
    A(z) Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál című képet 5988 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mosógép és hûtõ adomány Önkéntesül(l)és - Segítség az Egészségvédelmi Héten Nagycsaládos anyuka kapott élelmiszer csomagot Adományosztás a Centerkében a Családsegítők számára Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget Senkit sem hagyunk öröm és ajándék nélkül! Tolerancia napot támogattunk Adományt adtunk családosokat segítő csoportnak Öcsödre Gyermekek egészsége Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :)
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek