adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb!
    A(z) Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb! című képet 3759 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermekkórházak támogatása Adományosztás, adománycsomag, centerke A beteg kislányom Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz Mátrix Alapítvány - Mesedoktor Csapat adventi jótékonykodása Szegénység elleni küzdelmünk - élelmezést támogatunk! Rászorulók élelmezését segítettük - harc az éhezés ellen 80 csomag gyermekkórházaknak Zolika is kapott meleg ruhákat a Mátrixtól Nyomorban élõk számára adományoztunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek