• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb!
    A(z) Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb! című képet 3612 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• SZIN 2015, Csodafalu, vidámpark Nagykovácsi Kispatak Óvoda adománya A MÁTRIX Alapítvány élelmiszer segélye az egyik óvodába érkezett Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni! Egy anya a gyermekeivel Mikulás Ünnepség sokszáz családdal a Szeretet Sátorban Ugrálóvár a Csodafaluban Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrix Alapítványtól Önkéntesek, gyümölcskommandó A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! Önkéntesül(l)és - Önkéntes csapatunk Sok - sok intézmény is kapott az ünnepi ajándékokból
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek