bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak
    A(z) Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak című képet 5076 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! Mátrix Alapítvány adományok - örömszerzés Évente tízezernél többször segítünk - köszönet a támogatóinknak! Élelmiszercsomagokat postáztunk Szeretetalma Adomány könyvek - együtt gyűjtöttük! SZIN 2015, Szegedi Ifjúsági Napok, Csodafalu Zöldség, gyümölcs, tartós élelmiszer osztás Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon Mikulás az óvodásoknál - évente ezernyi élmény gyerekeknek Adományozás, települések támogatása
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek