bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkéntes segítő csapat - élelmiszer csomagok osztása

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Önkéntes segítő csapat - élelmiszer csomagok osztása
    A(z) Önkéntes segítő csapat - élelmiszer csomagok osztása című képet 585 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adomány csomagok Ünnepi ajándékcsomagokat készítettünk Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették! Gyermekek támogatása Könyvek jutalmazáshoz Gyógyító könyveket küldtünk gyermekkórházaknak Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében Véradó állomáson önkéntesen adtuk vérünket! Megetettük a gyerekeket :) Nyári mozgássérültek táborozását is támogattuk
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek