bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Önkéntes segítő csapat - élelmiszer csomagok osztása

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Önkéntes segítő csapat - élelmiszer csomagok osztása
    A(z) Önkéntes segítő csapat - élelmiszer csomagok osztása című képet 380 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix a Jótékonysági Majális rendezvényen Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában Alapítványunk támogatja a Karitációs Bohócdokik betegségelûzõ csapatát Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb! Ruhaadományt vittünk a hajléktalan szállóba Élelmiszerrel támogattuk a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági programját Kabát adomány Nem hagyunk éhezni! SZIN 2015, Csodafalu, zenejáték óra Mikulás adományosztás, segítő rendezvény A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) Nagycsaládos anyuka kapott élelmiszer csomagot
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek