bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében
    A(z) A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében című képet 4980 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Önkéntesül(l)és - Segítség az Egészségvédelmi Héten Ruhaválogatás, rászorulók támogatása Adomány átadás a Centerkébe - köszönjük! Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk A Mátrix gyerektáborok résztvevőit / táborokat támogat Terecske és Ózd környékén is támogattuk a rászorulókat Mátrix Élelmiszeradomány Vidámított kórteremben a nagybeteg picikkel Bálabontás - ruhaosztás elõtti pillanatok Adományosztás, adománycsomag, centerke
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek