• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében
    A(z) A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében című képet 4436 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Szemléletformálás Adomány szállítmány Ózdi rászorulóknak Gyerekekért báboztunk gyerekeknek Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk Mátrix Alapítvány - Mesedoktor Csapat adventi jótékonykodása Lakossági adomány érkezett a Centerkébe III. Szegedi Védõnõi Napok a MÁTRIX Alapítvány támogatásával Számítógép Álom 2012: én is kaptam gépet a Mátrix Alapítványtól Jótékonysági élelmiszerprogram Családosok támogatása tartós élelmiszerrel Gyermekjóléti támogatás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek