• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében
    A(z) A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében című képet 4727 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Az agysorvadásos Gazsó Dia és családja is a Mátrix támogatottjai között Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal Téli ruha és lábbeli érkezett a Centerkébe a Karitáció Alapítványtól Megetettük a gyerekeket :) Adományosztás, támogatás Adományozó Csapat A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány Gyülekezõ a Mátrix Mikulásnál! Bajba jutottak védelme Fulókércsen járt a MÁTRIX Mikulás csapat Hosszú sorok az élelmiszerosztáson
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek