• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak
    A(z) Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak című képet 10158 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Jótékonysági kupakgyűjtés Mikulás Ünnepség sokszáz családdal a Szeretet Sátorban Fél tucat óvodában és bölcsõdében járt a MÁTRIX Mikulás Csapat Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára Zöldség, gyümölcs, tartós élelmiszer osztás Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Adomány válogatás a Centerkében Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban Adomány osztással segítettünk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek