adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak
    A(z) Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak című képet 9679 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Családok támogatása Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ Radiátor adomány Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! Gyermekjóléti támogatás Kígyózó sorok a Mátrixos ajándékcsomagokért Köszönjük Sport Placc! Fedél nélküliek támogatása, takaróosztás Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket Mesedoktorkodás Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek