• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Közösségi játék - Önkéntesül(l)és 2014. programon

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Közösségi játék - Önkéntesül(l)és 2014. programon
    A(z) Közösségi játék - Önkéntesül(l)és 2014. programon című képet 3750 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Gyermekétkeztetés támogtása Babakocsi adomány Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! Mátrixos szépkorú, szorgos és segítő önkéntesek Mátrix Mikulás - évente ezernél több rászoruló gyermeket ajándékozunk meg! Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Gyermek újraélesztésen Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól Élelmiszerosztás, önkéntesek Önkéntesek dolgoztak a Mátrix Sterilház kertjének szépítésén Tüzifát osztunk rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek