• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén!
    A(z) Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! című képet 4977 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyógyulj Dia - pillanatkép az agysorvadásos piciről Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól Dia anyukájával - Gyógyulj dia! Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás Jótékonysági Mikulás gyár Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :) A vörösre festett ház... Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk az árvíz súlytotta térségbe Mesedoktorok jótékonykodtak a könyvtárban Élelmiszercsomag osztás rászorulóknak Számítógép Álom 2012: én is kaptam gépet a Mátrix Alapítványtól Élelmiszerrel támogattuk a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági programját
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek