adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén!
    A(z) Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! című képet 5151 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Arcokat festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Centerke osztó központ - ruhaosztás rászorulóknak Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól Élelmiszer adományok Odúkészítés gyerekekkel, a természetismeretért Fulókércsen járt a MÁTRIX Mikulás csapat MÁTRIXos adományosztáson - sorbanállás Ajándékot kaptak a Gyerekek a mikulástól :) Élelmiszercsomag adományok Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban A Mátrixos krampusz is keményen dolgozik Mikulásgyár - adomány a Mikulásgyárnak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek