adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén!
    A(z) Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! című képet 5594 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Lencsét gyűjtöttünk meleg étel osztáshoz Báboztunk a Csodafaluban, Ibolyával Szeretetcsokit gyűjtöttek a veszprémi gyerekek Futóversenyen a Szeretetcsoki.hu Vízosztás Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! Önkéntesül(l)és - Önkéntesség az Egészségvédelmi Héten A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! Ruha adomány Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához Családi sportprogram Éhség ellen zsíros kenyér: étkeztetés jótékonysági rendezvényen
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek