• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén!
    A(z) Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! című képet 5385 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszerosztást tartottunk, nagy volt az érdeklődés Élelmiszer adomány SZIN 2015, Szegedi Ifjúsági Napok, Csodafalu Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság Centerke Adományozó Központ - adományátadás Támogatás nagycsaládosoknak A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja Mátrix rendezvénytámogatás Könyvadományok Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat Jótékonysági Mikulás gyár Báboztunk a Csodafaluban
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek