• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén!
    A(z) Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! című képet 5662 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük Közös torna a Csodafaluban, SZIN 2015 Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba Karácsonyi ajándék gyűjtés Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel Családtámogatás 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és Ruha adományok, adományosztás nélkülözőknek Gyermek újraélesztésen
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek