• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány című képet 4398 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai Sárközi Szabolcsot, az orral festő fiút élelmiszerrel támogattuk A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak Jókedv és frissítő a Mátrixtól A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program Mátrixos ajándékcsomagok gyermekprogram résztvevőinek támogatására Kórháztámogatás, mesedoktorok Gyümölcsosztás, élelemosztás családtámogatás Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek