• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány című képet 4493 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Szeretetalma A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás Rendszeresen folyik a Mátrix Élelmiszerrel támogató program Mikulás vitte a számítógépeket a gyermekmentő tanodába Egy rendezvények Király Viktorral Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit Adomány átadás a Centerkébe - köszönjük! Önkéntes csapat, élelmiszer adományok Mikulás ajándék Vitaminnapot tartottunk ovis gyerekeknek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek