bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány című képet 4760 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Meseterápia a Csodafaluban, SZIN 2015 Gyermekek számára örömszerzés Arcot festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban SZIN 2015, Csodafalu, vidámpark, dodgem A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban Jótékonysági Mikulás ajándéka Mikulás gyerekeknek Kórháztámogatás, mesedoktorok Adomány a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapattól Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül Bébiételt hoztak gyerekeknek a gyerekek
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek