• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány című képet 4265 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal Mesedoktorok, kórházi támogatás A MÁTRIX Alapítvány 2010-ben is támogatta az újszülött életmentést! Adományosztás, település támogatás Önkéntesül(l))és Köszönjük Naturtex-SZTE-Szedeák Élelmiszer osztás, jótékonyság Iskolai rendezvényen a Mátrix Csapat A MÁTRIX Alapítvány adománya megérkezett Kolontárra Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük Jótékonysági kupakgyűjtés Élelmiszergyűjtés, adományosztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek