• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A MÁTRIX Alapítvány adománya megérkezett Kolontárra

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A MÁTRIX Alapítvány adománya megérkezett Kolontárra
    A(z) A MÁTRIX Alapítvány adománya megérkezett Kolontárra című képet 6125 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Önkéntes csapat Mesedoktorok jótékonykodtak a könyvtárban Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot Élelmiszer csomagok nélkülözőknek Írószer adományok Adományosztás a Centerkében a Családsegítők számára Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! SZIN 2015, Csodafalu, vidámpark Csodafalus gyerekek csoportja a Szegedi Ifjúsági Napokon Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak Jótékonysági kupakgyűjtés
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek