• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára
    A(z) Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára című képet 4311 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• SZIN 2013 Önkéntes Stáb Önkéntes csapat, méz és gomba osztás Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság Élelmiszer és vitamin adományok A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot! Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak Élelmiszerosztás, pillanatkép Családok támogatása Odúkészítés gyerekekkel, a természetismeretért Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon Települések támogatása, vitaminosztás Zeneterápia, mesemondás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek