• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára
    A(z) Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára című képet 3939 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Segítjük a gyerekek fejlődését Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz Rendezvények támogatása - családi nap Élelmiszert csomagok rászorulóknak A Gyermekmentõsök védenceit is megajándékoztuk Centerke osztó központ - ruhaosztás rászorulóknak A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni! Téli ruha és lábbeli érkezett a Centerkébe a Karitáció Alapítványtól Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását Nyomorban élõk számára adományoztunk Ajándékosztáson Számítógép Álom
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek