• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára
    A(z) Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára című képet 3718 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Nélkülözõ gyermekek és családjaik számára osztunk élelmet A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel Géposztás településeknek az esélyegyenlõség jegyében Kórháztámogatás Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :) A romatelepen élõknek is vittünk ajándékot Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek A Mikulásgyár Mátrixos ajándékokkal gazdagodott Élelmiszer és gyümölcs adomány szociális programhoz Mikulás adományosztás, segítő rendezvény Élelmiszercsomag osztás rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek