• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára
    A(z) Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára című képet 4014 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kígyózó sorok a Mátrixos ajándékcsomagokért Adományt érkezett, hálásan köszönjük! Kezdjünk mozgásban gazdagabb életet! Egy - egy adományosztáskor ilyen az utcakép Szegedi Vizimentőkkel, SZIN 2015, Csodafalu Terecske és Ózd környékén is támogattuk a rászorulókat Mikuláscsomag osztás :) Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! Mátrix Mikulás - évente ezernél több rászoruló gyermeket ajándékozunk meg! Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban Élelmiszer csomagok osztása
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek