adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára
    A(z) Fertõtlenítõszer szállítmányt vittünk Felsõdobszára című képet 3868 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszercsomagokat postáztunk Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában Tábori grill husi Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól Mátrix Mikulás 2013 - ezer gyermeknek osztottunk ajándékot Mesedoktorkodás Segítséget kérő család A kicsik ünnepi hangulatban várták a MÁTRIX Mikulást A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal Zsíros kenyér - jótékonysági élelmiszerosztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek