• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » WARC Programunk a kihaló félben lévõ szakmákat éleszti újra

matrix  felhasználónk feltöltése.
    WARC Programunk a kihaló félben lévõ szakmákat éleszti újra
    A(z) WARC Programunk a kihaló félben lévõ szakmákat éleszti újra című képet 4806 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :) Centerke osztó központ - ruhaosztás rászorulóknak Adomány válogatás a Centerkében Mátrix Közhasznú Alapítvány - Mesedoktorok A Centerke Adományozó Központ a Mátrix Alapítvány segítő központja Vitaminnapot tartottunk ovis gyerekeknek Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Adomány osztás Bajba jutottak védelme Jótékonysági kupakgyűjtést támogattunk, a segítőknek hálás köszönet! Gyümölcs adományok Sütizés jótékonysági programon
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek