adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! című képet 4367 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat Adománycsomagok segítő szervezeteknek Levegõtisztító került támogatónk révén Patrikhoz Ruhaadomány a Mátrixtól Jótékonysági kupakgyűjtést támogattunk, a segítőknek hálás köszönet! Egy rendezvények Király Viktorral Tehetségek támogatása Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak Gyümölcs adomány Számítógépek osztás elõtt - települések intézményeit támogatta a MÁTRIX SZIN 2015, Csodafalu, zenejáték óra Mikulás csomagok osztása
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek