bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! című képet 4779 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában Élelmiszerosztás, karácsonyi csomagok Bohócdoktorok, adományosztás Mátrixos szépkorú, szorgos és segítő önkéntesek Adományosztás, támogatás Adomány osztás A Mikulásgyár Mátrixos ajándékokkal gazdagodott A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot Adomány könyvek - együtt gyűjtöttük! Egy anya a gyermekeivel Ruha, cipő a Mátrix Adományozó Központjából Mesedoktorok, kórházi támogatás
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek