• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! című képet 4503 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni! Mátrixos Zöld nap óvodákban Mátrix Alapítvány - Mesedoktor Csapat adventi jótékonykodása A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot Ruha leadás a Centerke Adományozó Központba A MÁTRIX Alapítvány bicikliket gyûjtött Afrikának Plüss adomány, kisgyermekeknek Mátrixos szépkorú, szorgos és segítő önkéntesek Jótékonysági kupakgyűjtés - köszönjük a felajánlásokat! Ruha és játék adomány az Euro ONE -tól Szeretetalma Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek