adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép
    A(z) Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép című képet 5047 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Tolerancia napot támogattunk Adományosztás Ruha leadás a Centerke Adományozó Központba Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket Mátrix Mikulás 2013 - ezer gyermeknek osztottunk ajándékot A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ Adományosztás Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Tüzifát osztunk rászorulóknak Mátrix Mikulás - évente ezernél több rászoruló gyermeket ajándékozunk meg! Gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek