• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép
    A(z) Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép című képet 5243 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ugrálóvár a Csodafaluban Segítjük a gyermekek fejlesztését A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését Adomány a Centerkébe Mikulásgyár - adomány a Mikulásgyárnak Játék - ajándék felajánlások a nélkülöző gyerekek számára Karácsonyfát osztottunk rászoruló családoknak és közösségeknek Szemetet szedtünk egy hulladékkal teli erdõben - együtt több civil szervezettel Babaágy adomány, családtámogatás Kórháztámogatás a mesedoktoroktól Mesekönyv adomány gyermekkórház támogatás Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek