adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását
    A(z) Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását című képet 6268 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ruha, cipõ, használati tárgyak rászorulóknak! Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét SZIN 2013 Önkéntes Arcok A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás Adományt érkezett, hálásan köszönjük! A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot Ajándékosztás 2012 Centerke Adományozó Központ - adományátadás Ugrálóvár a Csodafaluban Mikulás támogatás Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-) Mátrix Adventi Szeretetcsomagokat postáztunk országszerte!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek