adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását
    A(z) Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását című képet 5767 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra Ajándék gyerekeknek Mátrix Élelmiszeradomány Mesekönyv adomány gyermekkórház támogatás Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak Mátrix jótékonysági csapat Ezrek számára juttatunk ajándékot az adventi idõszakban is Sok - sok intézmény is kapott az ünnepi ajándékokból Rászoruló nagycsaládosokat támogattunk Ajándékosztás - Mikuláscsomag ezer gyermeknek Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált)
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek