• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását
    A(z) Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását című képet 5424 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon Báboztunk a Csodafaluban Élelemosztás, gyümölcsosztás, családtámogatás Rászorulók élelmezését segítettük - harc az éhezés ellen SZIN 2015, Csodafalu, vidámpark Arcot festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Idősek adventi támogatása Étkeztetés támogatása, élelmiszerosztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek