• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását
    A(z) Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását című képet 5301 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget Adventi adománycsokor Ajándékosztás, Mikulás Számítógép Álom 2013 - gépösszeállító csapat Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Ruha, és élelmiszerszállítmány érkezett a Sajó vidékére Családoknak küldtünk karácsonyi csomagot A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ és a másik része Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu Segítettük az 1000 Bringát Afrikának segélyprogramot Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek