• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását
    A(z) Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását című képet 5604 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Vízosztás A Mátrixos krampusz is keményen dolgozik Gyümölcsosztás a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány városszépítõ programján Számítógép Álom 2013 - gépösszeállító csapat Szemétszedés és gyümölcsosztás :) a család egyik része Mátrixos Zöld nap óvodákban A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget Mesedoktor program a kórházakban Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Jótékonysági Mikulás gyár
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek