• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását
    A(z) Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását című képet 6338 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Kezdjünk új életet sportdélelõtt Élelmiszer csomagok nélkülözőknek Számítógép Álom adomány gépek összeállítása Gyermekétkeztetés, SZIN 2015, Csodafalu gyermektábor Adományok Ózdra - adventi adományok Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás Bullás Mária művésznőt támogattuk Arcot festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Az összegyûjtött élelmiszerek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek