adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban
    A(z) Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban című képet 4729 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix Mikulás 2013 - ezer gyermeknek osztottunk ajándékot Zsíros kenyér - jótékonysági élelmiszerosztás Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ Élelmiszer csomag osztás Önkéntesek, gyümölcskommandó Mikulás adományosztás, segítő rendezvény Családtámogatás Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál Senkit sem hagyunk öröm és ajándék nélkül! Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit Alapítványunk támogatja a Karitációs Bohócdokik betegségelûzõ csapatát Az agysorvadásos Gazsó Dia és családja is a Mátrix támogatottjai között
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek