• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Az agysorvadásos Gazsó Dia és családja is a Mátrix támogatottjai között

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Az agysorvadásos Gazsó Dia és családja is a Mátrix támogatottjai között
    A(z) Az agysorvadásos Gazsó Dia és családja is a Mátrix támogatottjai között című képet 5760 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) Mátrix Önkéntes Angyalok :) Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk Élelmiszergyűjtés, adományosztás Ruhaadomány érkezett Mátrix Önkéntes Csapat - élelmiszerosztás Iskolai rendezvényen a Mátrix Csapat Ajándék gyerekeknek Élelmiszer osztás Ruha leadás a Centerke Adományozó Központba A MÁTRIX Alapítvány élelmiszer segélye az egyik óvodába érkezett
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek