• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban
    A(z) Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban című képet 5036 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Nyári mozgássérültek táborozását is támogattuk Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :) Közösségi játék - Önkéntesül(l)és 2014. programon Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak! Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! Élelmiszerosztást tartottunk nélkülözőknek Mikulásunk tiszteletére az ózdi gyerekek által szervezett előadás A MÁTRIX Alapítvány Mikulása a Dóm téren Fulókércsre vittünk adományt (ruhát, cipõt, játékokat) Önkéntes segítők A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott Gyermekek számára örömszerzés
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek