• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban
    A(z) Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban című képet 5182 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Célba ért egy ajándékcsomag Téli és tavaszi ruhacsomagokat készítettünk rászorulóknak Ebédeltetés a Csodafaluban, SZIN 2015 Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás Települések támogatása, vitaminosztás Könyvadomány SZIN 2015, Csodafalu, táborozó gyerekekkel Közösségi játék - Önkéntesül(l)és 2014. programon Ajándékosztáson Szedeák kosárlabdások adományoztak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek