adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban
    A(z) Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban című képet 5080 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és Mesedoktor mesekönyvek gyermek kórházaknak Gyümölcsosztás, családtámogatás Mátrix mikulás akcióban a gyermekekért :) Jótékonysági Mikulás ajándéka Számítógépet kaptak gyerekek - Számítógép Álom 2012 A MÁTRIX Alapítvány adománya megérkezett Kolontárra Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás TV adomány - a rászoruló fiatalok támogatása is folyamatos Vitaminosztás, települések támogatása Élelmiszer csomag osztás - több az igénylő, mint a csomag Könyvadományok
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek