• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Sárközi Szabolcsot, az orral festő fiút élelmiszerrel támogattuk

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Sárközi Szabolcsot, az orral festő fiút élelmiszerrel támogattuk
    A(z) Sárközi Szabolcsot, az orral festő fiút élelmiszerrel támogattuk című képet 5247 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot! Családoknak küldtünk karácsonyi csomagot Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket Angyalokkal az angyalok :-) WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek Bullás Mária művésznőt támogattuk Ajándékosztás, Mikulás A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak Élelmiszer adomány a Segítsütitől Önkéntesül(l)és - Önkéntes csapatunk Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek