• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Sárközi Szabolcsot, az orral festő fiút élelmiszerrel támogattuk

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Sárközi Szabolcsot, az orral festő fiút élelmiszerrel támogattuk
    A(z) Sárközi Szabolcsot, az orral festő fiút élelmiszerrel támogattuk című képet 5454 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Jótékonysági kupakgyűjtést támogattunk, a segítőknek hálás köszönet! IPA HU-SSR: WARC2: kézmûves alkotó mûhely Mátrix Mikulás - évente ezernél több rászoruló gyermeket ajándékozunk meg! Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére Mátrix - Karitáció - Orpheus ajándék sorsolás Éhség ellen zsíros kenyér: étkeztetés jótékonysági rendezvényen Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság Bedolgoztunk a Mikulás Gyárba Mátrix és a LEGO baba Ajándékosztás, Mikulás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek