bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Sárközi Szabolcsot, az orral festő fiút élelmiszerrel támogattuk

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Sárközi Szabolcsot, az orral festő fiút élelmiszerrel támogattuk
    A(z) Sárközi Szabolcsot, az orral festő fiút élelmiszerrel támogattuk című képet 5563 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket! Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól Húsvéti jótékonyság Futóversenyen a Szeretetcsoki.hu Ajándékosztás 2012 Egy - egy adományosztáskor ilyen az utcakép 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba Városi gyerekek a paraszt-gazdaságban - parasztebéddel Adományt kapott a Mikulás, melyet a gyerekeknek vitt tovább Rászoruló Családokat támogatunk - egy pohár leves olykor életmentõ! Babakocsi adomány Vitamin osztás nélkülözőknek
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek