adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adó 1% támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Adó 1% támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt
    A(z) Adó 1% támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt című képet 5218 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Futóversenyen a Szeretetcsoki.hu Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra Karácsonyi csomagok Önkéntes segítő csapatunk is segített élelmet gyűjteni Ruhaosztás a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozó Központjában A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit A beteg kislányom Vitaminosztás, települések támogatása Önkéntesül(l)és - Játékpark a gyerekeknek IPA HU-SSR: WARC2: kézmûves alkotó mûhely Nővéreket, ápolókat, orvosokat is megajándékoztunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek