• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Gyermek étkeztetés - évente tízezernél többször segítünk!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Gyermek étkeztetés - évente tízezernél többször segítünk!
    A(z) Gyermek étkeztetés - évente tízezernél többször segítünk! című képet 4420 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Jótékonysági élelmiszerprogram Gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás Rászoruló nagycsaládosokat támogattunk Adomány szállítmány Ózdi rászorulóknak Mátrix Kórházi Adományozás Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak Mátrixos szépkorú, szorgos és segítő önkéntesek Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és Kórháztámogatás A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk Közösségi játék - Önkéntesül(l)és 2014. programon Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek