• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek
    A(z) Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek című képet 4660 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Önkénteseink az ünnepi előkészületeket is segítették! Családtámogatás WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek Évente gyerekek ezreit segíti és támogatja Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban Teherautónyi adomány rászorulókat támogató közösségnek Gyermekek támogatása Adományozás a Centerkébe Gyümölcsosztás, élelemosztás családtámogatás Téli és tavaszi ruhacsomagokat készítettünk rászorulóknak A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében Számítógépeket adott a Mátrix a Nagycsaládosoknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek