bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek
    A(z) Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek című képet 4867 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Mátrix Közhasznú Alapítvány - Mesedoktorok Egy kis hagyomány õrzés a Hídi Vásáron Bajba jutottak védelme Kórház támogatás - Szeretetcsoki Élelmiszer csomagok nélkülözőknek Számítógép adomány az üdvhadseregnek Adomány válogatás a Centerkében Mátrix Önkéntes Csapat - élelmiszerosztás Nővéreket, ápolókat, orvosokat is megajándékoztunk Gyermekjóléti támogatás Lencsét gyűjtöttünk meleg étel osztáshoz
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek