• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek
    A(z) Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek című képet 4317 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában Önkéntes csapat Adó 1% támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Védõnõi napok 2010. Szegénység elleni küzdelem Ajándékosztás Ózdon, Mikulás, adományosztás Jótékonysági Karácsonyi Ajándékbazár ajándékválogató Beteg gyermekek támogatása, mesedoktorok Gyermekek támogatása Ruhatár - rászorulóknak ingyen minõségi ruha osztás Számítógép Álom 2013 - gépátadáson
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek