adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot!
    A(z) A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot! című képet 4301 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix a Jótékonysági Majális rendezvényen Senkit sem hagyunk öröm és ajándék nélkül! Ajándékosztás rászorulók számára WARC2 - rongyokból portéka (táska) Ebédeltetés a Csodafaluban, SZIN 2015 Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Családtámogatás Centerke - sokan a ruhaválogatóból öltözködnek! WARC2 Alkotó tér - Sziget 2012. A MÁTRIX Alapítvány bicikliket gyûjtött Afrikának Adomány a dm-drogeriemarkt -tól, köszönjük A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek