• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Számítógépet kaptak gyerekek - Számítógép Álom 2012

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Számítógépet kaptak gyerekek - Számítógép Álom 2012
    A(z) Számítógépet kaptak gyerekek - Számítógép Álom 2012 című képet 4591 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adomány osztással segítettünk Karácsonyi ajándék adományok Kórháztámogatás a mesedoktoroktól Karácsonyfa Számítógépek osztás elõtt - települések intézményeit támogatta a MÁTRIX Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva! Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak Önkéntes csapat, élelmiszer adományok Ruha leadás a Centerke Adományozó Központba Arcot festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Gyermeknapi adomány nélkülöző gyerekeknek Élelmiszercsomag osztás rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek