• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Számítógépet kaptak gyerekek - Számítógép Álom 2012

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Számítógépet kaptak gyerekek - Számítógép Álom 2012
    A(z) Számítógépet kaptak gyerekek - Számítógép Álom 2012 című képet 4239 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket Mátrix Alapítvány - Mesedoktor Csapat adventi jótékonykodása Nővéreket, ápolókat, orvosokat is megajándékoztunk A kicsik ünnepi hangulatban várták a MÁTRIX Mikulást Ruha adományok, adományosztás nélkülözőknek Számítógépet vittünk - iskolatámogatás Ajándékosztás Ózdon, Mikulás, adományosztás Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak Adományosztás, támogatás Támogatás nagycsaládosoknak Dia és a Mikulás Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek