• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket
    A(z) Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket című képet 152 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kedvezményesen kaptunk írószereket, irodaszereket Számítógépet vittünk - iskolatámogatás Nélkülöző gyermekeket támogatunk Mátrix Közhasznú Alapítvány - Mesedoktorok Támogatás nagycsaládosoknak Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Nagycsaládos anyuka kapott élelmiszer csomagot Ugrálóvár a Csodafaluban A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép a kis családunk :) Évente tízezernél többször segítünk - köszönet a támogatóinknak!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek