adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket

Webes  felhasználónk feltöltése.
    Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket
    A(z) Virágosztás: ezer családdal szépítettük a környezetünket című képet 105 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix Adventi Szeretetcsomagokat postáztunk országszerte! Ajándékosztás Ózdon, Mikulás, adományosztás Jótékonysági Mikulás Iskolai rendezvényen a Mátrix Csapat Mosógép és hûtõ adomány Ruha és játék adomány az Euro ONE -tól Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal Bébiételt hoztak gyerekeknek a gyerekek Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert Családtámogatás Egy - egy adományosztáskor ilyen az utcakép
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek