adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Rászoruló Családokat támogatunk - egy pohár leves olykor életmentõ!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Rászoruló Családokat támogatunk - egy pohár leves olykor életmentõ!
    A(z) Rászoruló Családokat támogatunk - egy pohár leves olykor életmentõ! című képet 5182 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adományosztás, támogatás Ruhaadomány a Mátrixtól Számítógép adomány az üdvhadseregnek EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban Arcot festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban Ruha, cipõ, használati tárgyak rászorulóknak! Mesejáték és élményterápia a SZIN 2015 Csodafaluban Téli ruha és lábbeli érkezett a Centerkébe a Karitáció Alapítványtól Évente gyerekek ezreit segíti és támogatja Dzsekit támogattuk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek