• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrix Alapítványtól

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrix Alapítványtól
    A(z) Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrix Alapítványtól című képet 3824 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Köszönjük Sport Placc! Mátrix Alapítvány adományok - örömszerzés 80 csomag gyermekkórházaknak Centerke Adományozó Központ Megetettük a gyerekeket :) Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül Számítógép Álom adomány gépek összeállítása Bullás Mária művésznőt támogattuk Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában Élelmiszerosztást tartottunk nélkülözőknek Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek