adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Élelmiszerrel támogattuk a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági programját

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Élelmiszerrel támogattuk a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági programját
    A(z) Élelmiszerrel támogattuk a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági programját című képet 3707 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• TV adomány - a rászoruló fiatalok támogatása is folyamatos Ruhaadomány a Centerkének (naponta 40-50 rászoruló kap támogatást ott) Élelmiszer csomag osztás Adományok a Centerkébe, Kopaj 2016 Vitaminosztás A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program Karácsonyfa Gyümölcsosztás, élelemosztás családtámogatás Vendégeink voltak az üllési Fonó Néptáncegyüttes táncosai Mátrix a Jótékonysági Majális rendezvényen A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek