• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot
    A(z) A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot című képet 4864 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Családtámogatás a Centerkében Mikulás az óvodásoknál - évente ezernyi élmény gyerekeknek WARC2 - rongyokból portéka (táska) Ugrálóvár a Csodafaluban Beteg gyermekek támogatása, mesedoktorok Rászoruló nagycsaládosokat támogattunk Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! Jótékonysági Mikulás Mátrix Kórházi Adományozás Adományosztó csapat Odúkészítés gyerekekkel, a természetismeretért Adomány érkezett  a Centerke Adományozó Központba
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek