adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot
    A(z) A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot című képet 5033 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra Kórházi mosoly, mesedoktorokkal Gyermeknapi adomány nélkülöző gyerekeknek Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához Gyermekétkeztetés, SZIN 2015, Csodafalu gyermektábor Mesedoktor program a kórházakban Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk A MÁTRIX Alapítvány önkéntesei is homokzsákokat pakoltak Ajándékosztáson
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek