• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére
    A(z) Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére című képet 3595 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• WARC2 - rongyokból portéka (táska) Mátrix Önkéntes Angyalok :) Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek SZIN 2015, Csodafalu, zenejáték óra Élelmiszerrel támogattuk a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági programját Dia agysorvadással küszködik, támogatjuk Adomány a dm-drogeriemarkt -tól, köszönjük Támogatás, ruhaadomány Adományt kapott a Mikulás, melyet a gyerekeknek vitt tovább Fél tucat óvodában és bölcsõdében járt a MÁTRIX Mikulás Csapat Szegénység elleni küzdelmünk - élelmezést támogatunk! Állami gondoskodásban élő gyermekeket reggeliztettünk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek