• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére
    A(z) Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére című képet 3904 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adományok Ózdra - adventi adományok Élelmiszersegély - Mátrix Önkéntes Csapat Magyar Vöröskereszt, Mikulásgyár támogatása Ruha adomány Fenyõfával támogattuk meg a rászoruló nagycsaládosokat (100 fenyõfát osztottunk karácsony elõtt) Arcokat festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban SZIN 2015, Csodafalu, zenejáték óra Gyermekéhezés helyett gyermekétkeztetés A Gyermekmentõsök védenceit is megajándékoztuk Idősek adventi támogatása Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :) Tüzelõanyag osztás 2012/2013
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek