• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére
    A(z) Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére című képet 3840 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszer csomagok nélkülözőknek Segítettük az 1000 Bringát Afrikának segélyprogramot Gyümölcsosztás a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány városszépítõ programján Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget Jótékonysági kupakgyűjtés Játék - ajándék felajánlások a nélkülöző gyerekek számára Gyermekek és családok támogatása Arcokat festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Ebédeltetés a Csodafaluban, SZIN 2015 Adomány osztással segítettünk Adományozó Mátrix Csapat
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek