• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére
    A(z) Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére című képet 3673 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrixos szépkorú, szorgos és segítő önkéntesek Adomány szállítmány Ózdi rászorulóknak Immunerősítő vitamint vittünk a bohócdoktorokkal Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat A mûszives (majd szívtranszpantált) Larát is segítette fenyõfa akciónk Élelmiszercsomagokat postáztunk Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrix Alapítványtól Iskolai rendezvényen a Mátrix Csapat WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek Önkéntesül(l)és - Segítség az Egészségvédelmi Héten A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot! Szegedi Vizimentőkkel, SZIN 2015, Csodafalu
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek