• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében
    A(z) Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében című képet 5896 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Dzsekit támogattuk Adomány könyvek - együtt gyűjtöttük! Nagycsaládos anyuka kapott élelmiszer csomagot Ezer Mikulás csomag készült a nélkülözõ gyerekeknek! Számítógép Álom 2013 - gépátadáson Adomány osztással segítettünk Téli ruha és lábbeli érkezett a Centerkébe a Karitáció Alapítványtól Gyermeknap / Családi nap támogatás Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét Mátrix (WARC2) képalkotást tanító asztal Tábori grill husi A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek