• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében
    A(z) Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében című képet 6140 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Topika családját adományokkal segítettük Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában Adományt kapott a Centerke 300 pár cipőt vittünk rászoruló közösségnek, Ózdra Mikulás segítők Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak Mátrixos szépkorú, szorgos és segítő önkéntesek A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Családtámogatás Mesedoktor program a kórházakban Családok támogatása Újabb 300 kiló élelmiszert juttattunk a nélkülözõk számára
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek