• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében
    A(z) Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében című képet 5968 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva! A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás Élelmiszer osztás Ezer jótékonysági Mikulás csomag kiosztás gyerekeknek Karácsonyi ajándék gyűjtés Adó 1% támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Segítjük a gyermekek fejlesztését A vörösre festett ház... Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :) Élelmiszerosztás, pillanatkép Jó kedvedet el ne hagyd! Cipőosztás - évente tízezernél többször segítünk!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek