bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix gyerektáborok résztvevőit / táborokat támogat

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Mátrix gyerektáborok résztvevőit / táborokat támogat
    A(z) A Mátrix gyerektáborok résztvevőit / táborokat támogat című képet 4410 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A MÁTRIX Alapítvány élelmiszer segélye az egyik óvodába érkezett A Gyermekmentõsök védenceit is megajándékoztuk Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! Média segítség Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére Bálabontás - ruhaosztás elõtti pillanatok Egy - egy adományosztáskor ilyen az utcakép A romatelepen élõknek is vittünk ajándékot Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében Családok támogatása Élelmiszer osztás Kígyózó sorok a Mátrixos ajándékcsomagokért
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek