• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix gyerektáborok résztvevőit / táborokat támogat

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Mátrix gyerektáborok résztvevőit / táborokat támogat
    A(z) A Mátrix gyerektáborok résztvevőit / táborokat támogat című képet 4130 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Árva gyermekeket támogattunk írószerekkel Ruhaadomány a Mátrixtól Rendszeresen folyik a Mátrix Élelmiszerrel támogató program Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Idősek kirándulását segítettük Étkeztetés támogatása, élelmiszerosztás Mátrix Alapítvány adományok - örömszerzés Szeretetalma Mátrix Alapítvány - Mesedoktorok Csapata Grosu Lacika felépülését támogattuk a Koraszülöttmentõ és Gyermekintenzív Alapítványon keresztül Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrixtól Lencsét gyűjtöttünk meleg étel osztáshoz
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek