• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix gyerektáborok résztvevőit / táborokat támogat

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A Mátrix gyerektáborok résztvevőit / táborokat támogat
    A(z) A Mátrix gyerektáborok résztvevőit / táborokat támogat című képet 4190 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva! Mátrix örömszerző programokat szervez Gyógyulj Dia - pillanatkép az agysorvadásos piciről Köszönjük Sport Placc! Mátrixos gyümölcs és zöldségosztás! Családosok támogatása tartós élelmiszerrel Felvirágosítás, rózsaültetés a Centerkénél Élelmiszerosztást tartottunk nélkülözőknek Ajándékosztás Ózdon, Mikulás, adományosztás Segítő adomány nélkülözőknek TV adomány - a rászoruló fiatalok támogatása is folyamatos Gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek