adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba
    A(z) Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba című képet 4004 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszercsomag osztás rászorulóknak A Gyermekmentõsök védenceit is megajándékoztuk Adomány osztás a Centerkében Báboztunk a Csodafaluban Mátrix Önkéntes Csapat - élelmiszerosztás Mátrix Mikulás 2013 - ezer gyermeknek osztottunk ajándékot Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és Takaró, pokróc adomány Ezer jótékonysági Mikulás csomag készítés Téli és tavaszi ruhacsomagokat készítettünk rászorulóknak Karácsonyi csomagok Téli ruha és lábbeli érkezett a Centerkébe a Karitáció Alapítványtól
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek