bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba
    A(z) Karitációs Ruhaadomány érkezett a Centerke Adományozó Központba című képet 4439 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Jótékonysági kupakgyűjtést támogattunk, a segítőknek hálás köszönet! Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Gyermekek támogatása Tíz zsák gyerekruhát kaptunk az Arany János Általános Iskolából Zolika is kapott meleg ruhákat a Mátrixtól Mátrixos ajándékcsomagok gyermekprogram résztvevőinek támogatására Települések támogatása, vitaminosztás Célba ért egy ajándékcsomag Mátrix rendezvénytámogatás Adomány a dm-drogeriemarkt -tól, köszönjük Ételosztás, élelmiszersegély a Mátrixtól Mátrix Adventi Szeretetcsomagokat postáztunk országszerte!
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek