bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adó egy százalék támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Adó egy százalék támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt
    A(z) Adó egy százalék támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt című képet 4917 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Önkéntesül(l))és Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük Adományosztás, élelmiszercsomagok összeállítása Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! Élelmiszer csomagok osztása Családi sportprogram Adományosztás, település támogatás Családtámogatás, élelmiszerosztás Adományt kapott a Mikulás, melyet a gyerekeknek vitt tovább Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :) Kórháztámogatás Gomba, zöldség, gyümölcs osztás
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek