adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adó egy százalék támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Adó egy százalék támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt
    A(z) Adó egy százalék támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt című képet 4513 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt Mesedoktorok és bohócdoktorok közösen Számítógép Álom 2012: én is kaptam gépet a Mátrix Alapítványtól A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot! Mátrix Adománygyûjtõ Pont - ahol jó adni és életmentõ kapni Ajándékosztás, Mikulás Gyermekek számára örömszerzés Mátrix Adventi Szeretetcsomagokat postáztunk országszerte! Élelmiszersegély - Mátrix Önkéntes Csapat Adomány nagycsaládosoknak Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek