• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában
    A(z) Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában című képet 4258 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Jótékonysági Mikulás Ruha és cipő adomány rászorulóknak Fél tucat óvodában és bölcsõdében járt a MÁTRIX Mikulás Csapat Tanszer adományok Adomány a Cigándon élők megsegítésére Élelmiszerosztást tartottunk nélkülözőknek Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! Téli és tavaszi ruhacsomagokat készítettünk rászorulóknak Mátrixos Zöld nap óvodákban Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata Élelmiszer csomagok nélkülözőknek Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek