• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában
    A(z) Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában című képet 4073 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek Adó egy százalék támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen Mikulás adományosztás ezer gyermeknek Tehetségek támogatása Báboztunk a Csodafaluban A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését Lencsét gyűjtöttünk meleg étel osztáshoz Ruha adományok, adományosztás nélkülözőknek Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére lányaim
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek