• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában
    A(z) Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában című képet 4427 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Vízosztás Pszichiátriai betegek támogatása Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk A MÁTRIX Alapítvány adománya megérkezett Kolontárra Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! Támogattuk a nehéz helyzetbe került Józsit és testvérét Élelmiszerosztást tartottunk nélkülözőknek Ajándék csomagok, adomány gyerekeknek Cipő adomány - hogy ne lehessen fagyott láb! Gyermeknap / Családi nap támogatás Takarók osztása nélkülözőknek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek