adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában
    A(z) Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában című képet 3933 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adomány osztással segítettünk Húsvéti adományok Mesedoktorok bevetésen Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság A kicsik ünnepi hangulatban várták a MÁTRIX Mikulást Gyümölcsosztás, családtámogatás Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :) Támogatás nagycsaládosoknak Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra Gyerekekkel az élményprogramon Mesedoktorok jótékonykodtak a könyvtárban Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek