• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában
    A(z) Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában című képet 4360 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adományosztás, élelmiszercsomagok összeállítása Magyar Vöröskereszt, Mikulásgyár támogatása Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :) Mizo ajándékok a Csodafalu gyerektábor lakóinak Levegõtisztító került támogatónk révén Patrikhoz Vitamin osztás nélkülözőknek Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit WARC2 tábor pillanatkép - termésbõl alkotás Mátrix Adventi Szeretetcsomagokat postáztunk országszerte! Mikulás csomagok rászoruló családoknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek