bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában
    A(z) Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában című képet 4563 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Arcot festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Adomány a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapattól Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb! Centerke Adományozó Központ - adományátadás Élelmiszer adomány gyűjtés - segített kicsi és nagy is Gomba, zöldség, gyümölcs osztás SZIN 2013 Önkéntes Arcok Mikulás adományosztás ezer gyermeknek Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program Gyerekek segítették a jótékonysági kupakgyűjtés sikerét Bajba jutottak védelme Önkéntesül(l)és - Önkéntes csapatunk
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek