• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában
    A(z) Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában című képet 4006 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Örömteli pillanat: A gyerekek megkapják a számítógépeiket 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba Immunerősítő vitamint vittünk a bohócdoktorokkal A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot Arcokat festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Centerke - sokan a ruhaválogatóból öltözködnek! Egy szobányi ruha adományt vitt a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében Mesedoktorok a Mikulás idején sem tétlenkedtek Élelmiszersegély - Mátrix Önkéntes Csapat Rászoruló gyermekekkel Ajándékosztás rászorulók számára
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek