• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás
    A(z) Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás című képet 3559 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Karácsonyi ajándék adományok 300 pár cipőt vittünk rászoruló közösségnek, Ózdra Vitaminnapot tartottunk ovis gyerekeknek Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-) Köszönjük Naturtex-SZTE-Szedeák Dzseki gyógyulását támogattuk Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva! Gyermekek támogatása SZIN 2015, Szegedi Ifjúsági Napok, Csodafalu Élelmiszercsomagokat postáztunk Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek