adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás
    A(z) Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás című képet 3410 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermekek támogatása Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program Élelmiszer csomagok nélkülözőknek Gyermek étkeztetés - évente tízezernél többször segítünk! Plüssfigurákkal támogatták segítő programjainkat Adomány csomagokat osztottunk rászorulóknak Gyógyító és élményteremtő munkánk folyamatos Odúkészítés gyerekekkel, a természetismeretért Bajba jutottak védelme Levegõtisztító került támogatónk révén Patrikhoz Mizo ajándékok a Csodafalu gyerektábor lakóinak Mátrix Adventi Szeretetcsomagokat postáztunk országszerte!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek